one EXPRESS

one EXPRESS

Monday, April 11, 2011

KUALA PERLIS



Kepada mereka yang ingin ke Langkawi melalui Kuala Perlis dari KUL, berikut bas yang boleh anda naiki:

1- Transnasional
2- Plusliner
3- Shamisha
4- Etika
5- Cosmic
6- Eagle
7- Plusliner
8- Mesra Liner
9- MARA liner
10- Durian Burung
11-S&S international
12- MAju
13- Sri Maju
14- Konsortium Bas Semenanjung KBES
15- sani ekspres

dan byk lagi lah

8 comments:

  1. mcm mana plak bas dari kuala perlis ke kuala lumpur...de bus x dari kuala perlis tu?

    ReplyDelete
  2. sbb sya nak naik bas pergi & balik naik bas...rasanya2 de x?

    ReplyDelete
  3. Untuk makluman bas dari KL-Kuala Perlis (pergi balik) boleh dibeli tiket terus dari KL.Maknanya tak perlu beli lagi kat sana. Antara syarikat bas yang dicadangkan:

    1- Sani Express. (Pudu/Jln Duta)
    2- Sri Maju Express (Pudu)
    3- Shamisha (Pudu/Jln Duta)
    4- One Express (Jln Duta)
    4- etika Express (Pudu/Duta)

    Bas-bas ni vip seat.

    ReplyDelete
  4. sya dari sabah.. saya hendak study ke perlis bulan 9 ne.. mcm mana nak naik bas dari KL ke perlis? tiket jual kat mana? kat LCCT ada ke? atau nak g KL sentral bru dpt purchase tiket ke perlis

    ReplyDelete
  5. Salam mel:

    Tiada servis direct dari lcct ke perlis.

    Sila ambil bas Star Coach ke Pudu Raya dari LCCT. Kemudian di Pudu Raya banyak bas ke Utara termasuk Perlis. Paling sesuai sila ambil bas di sebelah malam kerana kamu akan sampai keesokan pagi.

    tq...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete